REKLAM ALANI 1

YA HEP YA HİÇ

Geceler itibariyle, tarafımı huzursuz eden olgularla öyle algıların varlıklarına inat, büyük bir kararlılık ve cesaret örneği sergileyip güvenli ve katılımcı bir yaşam adına, mevcut olan iyileştirmeleri daha da güçlendirip beklentilere cevap verebilmek ve toplumsal ihtiyacı gidermek suretiyle, gerçekten inandıklarımın, insanlığın sesine kayıtsız kalmayanların, öyle biliyorum kalmayacakların ki bu bir mesajdır, “yakın”ların arasına katılıp ivmeyle hız kazanmak için 27. Dönem Bursa 1. Bölgeden vekilliğe aday adaylığımı, yani, Milli İttifak ‘tan yana sağduyumla duruşumu ortaya koydum koyuyorum. 
Mevcut hareket ve hamlelere karşın bu kararımın kesinlikle doğru bir şık olduğu hususla kanaatini taşıyorum. Herhangi bir nedenden ötürü haksızlığa uğrayan kardeşlerime ve arkadaşlarıma özellikle bu dönemlerde boyun eğmediğim ve asla eğmeyeceğim haksızlıkların içinden çıkardığım Hakk dersi ile yalnızca sabrı ve hakkı tavsiye ediyorum. Bu işlerin en azından şimdilik, bana kalmadığını yahut da kalmayacağını kendimden biliyorum. 
Manevi huzur ve tatmin için, toplumsal refah ve felahın tesisinde, ülkem ve dünya mazlumları adına çözümde ve siyasette buluşulabilecek bir isim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aklını ve iradesini temsil ettiği bu hareketin sürdürülebilirliği toplumsal bazda hepimizin müşterek menfaatine olduğu gerçeğinden yola çıkıp Milletimin yardımcılığına soyunmamdaki etken faktör menfi beklentimden ziyade tüm sevdiklerim ve kalender dostlarımdır. Onların iyiliği, saadeti ve göz aydınlıkları benim aydınlığımdır.
Devamlı yinelediğim Cibran yakarışıyla, “sana hizmet edene altından fazlasını borçlusun, ya kalbini ver ona ya da sen de hizmet et!” Onun için tam da böyle bir ortamda Gazi Paşa’nın devlet idareciliğini ortaya koyarken değinip üstünde durduğu prensibine atıfta bulunup “Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır, o satıh bütün vatandır” anlayışı ile vatan selameti adına yoldayız demek istiyorum!
En ince ayrıntısına, başıma gelen unutmadığım tüm etmenler dâhil, bugün dahi çektiğim bazı sıkıntılarımı aşikâr ederek gözler önünde bulundurduğum, özel gereksinimli bir birey olarak öngöremediğim geleceğimizden dem vurduğum satırları, düşüncelerimin ışığı kitaplarımı da kapsamak suretiyle vekil olmasam bile, şunu gönül rahatlığıyla Ak Parti ve Reis adına taahhüt ediyorum, bu muhkemdir, kimsenin kuşkusu olmasın,  “Dün olduğu gibi bugünde şu 51 barajını geçersek insanımızın selameti adına ortak mutabakatlar üzerinde çalışılacaktır! Bunun üzerine her kimin emeği, katkısı varsa karşılıklandırılacaktır.” bu bağlamda, bütün yurtseverler gibi aczim de varlığını ortaya koymaktadır…
 
Şimdi bana soruyorlar,
- Ahmet, senin çizgin ne?! 
Onlara dönüp şöyle diyorum, 
- Dosdoğru yol (sırat-ı müstakim)
 
Bütün vaatlerimi içine kapsayan tek bir vaadim,
- Şayet olur da meclise girersem, fikirlerim ve anlayışım doğrultusunda dünya âleme ders olsun diye şu Milletvekilliği sıfatının açılımını yapacağım!
 
Onun için yardımcılığınıza, olsam da olmasam da Hakk indinde her zaman talibim.
Gereği bütün kamuoyu ile paylaşılır.
 
/Can Ahmet Vural
3.5.2018.4

PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11