REKLAM ALANI 1

BİR BEN VAR BENDEN İLERİDE

Bir hayat filmi var bende, konusu ağır dram. Bir hikaye var elimde, henüz tamamlanmayan. Bir masal var yarınları belli belirsiz solan. Bir düşüm var, çıkarımlardan ölü doğan ve bir kahraman halet-i ruhiyesiyle vaziyeti yaman. 
Bir trajedi var, yazım aşamasında, bir komiklik, içten gelen. Bir potansiyel var çapı üzengisene sığmayan, bu delinin işi hep mi zorla'n. Zorlukları kolay eyleyen bir istenç, direnç, onur ve inanç var bende başı "u" ile başlayıp "u" ila sonlan an. "U" dönüşü yok maalesef bu derdin, ızdırabın. Ufukta "u" yok. Bir öykü var bir dem ve bir de kalem, O'ndan, sakınılacak her hâle yap binler pansuman.
Bir yârâ (kelebek ömrü) var bende, yarâsı kabuk bağlamayan, bir dert var, sancısı canâ derman. Bir hekim var, hakem ve hâkim olan, bir terazi ve bir kıyam her gün ayakta. Rölentide yaşam ve güme gitmeyen bir dünya var bende tahsilata çıkan. 
Hakkım var, ol hikmetullahım. Bu vakte kadar kısık ateşte pişen sabrım var, dumanı üstünde afakım ve en tekerrüründen tecahül ile tezahür eden milâdım, yaslanası bir başım ve çoktan koparılmış salâhım ve sadâm var! devinimlere sebep olan ihlas ile farkındalığım, aman bir recalim ve intizarım var korktuklarımdan emin denizlerimde yakomozları alt eden hülyalarım, gündüzler niyetine rüyalarım, abesle iştigal yürek atışlarım ve gülüşlerim var. Manzaran karın ağrım, ürkek ve/veya hafif değil ağırbaşım, dengede topuzu kantarım, kırıldıkça güçlenen itimadım ve sustuk ve durdukça göz pınarlarımdan taşan hasbihâlim var. 
Tamamlanmak üzere bir mesele'm var. Geri durmanın ölçüsü başka bende, bir ben var benden ilerde. Geri ve geride bıraktıklarımı alıp toparlayıp yeniden öne geçmek, açığı kapamak gediği gidermek ve en önemlisi verdiğim söz neşvesi emaresini kendine ve yerine getirmek (tatbik etmek) gibi dayanılmaz bir iştiyakım, iştirakim, gayretim, suretim ve rağbetim var ezcümle. 
Ya altında kalırım ya da üstesinden gelir hakkını teslim ederim bu mesuliyetin, pardon özverinin!
#CanAhmetVural
22.01.2023.7


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11