REKLAM ALANI 1

BUGÜN

Yoruldum amma yılmadım, pes etmedim...
eksildim amma tükenmedim, bitmedim...
yetirdim amma kaybetmedim
yenildim amma vazgeçmedim
İnat ettim, gurur etmedim. imân ettim, havale ve arz ettim, havalanmadım, çoktan aldım fitil bileklerimi yerden kestim; belli bir yerden yerlerden kesildim uruç ettim, nasihat ettim, telkin ettim, taklit etmedim. Terbiye ne haddime ben işaretlendim. Sırra nişan basan kadem ayet bendim.  hayret ettim, ayırt ettim, ayar oldum bi' hayır etmedim, binaenaleyh saksıda yetişmedim, boylandığım toprağımı ektim. kendime ettim, kan kustum kızılcık şerbeti içtim, kendimi beğenmedim yok ettim tekrar oldum, ben üryan değil kefenli doğdum, önümü gördüm ölümde hayata attım adım, ben bu hayata nabzımla kaşemi bastım. Yersizliğe vermedim mahal dünyamda yel aldım. İbretlik etkisinden hâlden hâle evrildim şikayet etmedim, hikayet ettim, içselleştikçe dışlandım, hava oldum su oldum bulut ve rüzgârları tuttu nefsi nâmem, oysa tek soluktum. Bir sıkımlık can oldu pancar oluk oluk aktım mu-har-bimde ve bugün bir kere daha sıçradım. En güçlü ataklar bendim ve en güzel hasletler tatbikindeyim. Kendimle harbim ve kendime kıyam ettim. 
Ben değilim mâni, şiir benim ozan benim türkü benim. Nadir kulakların işittiği ezelden parçayım. Görmek kesmez beni, yaşamak kaçınılmaz gayri. Her yerden beliriyorum artık, her bir sinede can ve neşve buluyorum. Doğru yolun savını genişletiyorum. (her hâlden) anlamazların ve bilmezlerin yarattığı karanlıklar karşısına geliyorum. Tezatları ortadan kaldırıyorum, alternatife idman tanımıyorum. Ben bir yol biliyorum ve Cânı o yola adıyorum. Gerçek sende beliriyorum.
Çünkü ne ettiğimin farkındalığı ile yaşıyorum. Kor oluyorum, buz oluyorum, tuz oluyorum vesselam, düzen seni kendimden biliyorum ve cezanı yalnız kendime kesiyorum. 
-/ #CanAhmetVural
 2023 Ocak 'tan #tbt


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11