REKLAM ALANI 1

YENİ ZELANDA'DA GERÇEKLEŞEN MENFUR TERÖR OLAYINA İLİŞKİN KINAMAM

1- Yeni Zelanda'da eş zamanlı gerçekleşen hunhar terör saldırısında şehid olan Müslüman kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılara şifa temenni eder, bütün dünya kamuoyunun ve uluslararası toplumun bu menfur saldırıyı şiddetle lanetlemesi ihtiyacına hakiki manada dikkat çekerim.

2- Keza, gerek hain teröristin manifestosundan çıkarılan mesajda gerekse suç aletlerinin üzerine kazıdığı nefret söylemlerinde, söz konusu dışarıda, adımızın, kimliğimizin ve öz kültürümüzün İslamla bir tutulması ve bunun üzerinden kampanya yürütülmesi bizler için gurur vesilesidir.

3- Sergilenen tehditlerde olası kışkırtma ve provokasyon girişimlerinde her şeyden önce milliyetim Türk dinim İslam tasavvuru ve sağduyusundan hareketle, benim inancım öldürmeyi değil yaşatmayı emreder yıkmayı değil imara ve birlikte barışla yaşamanın yoluna muhatabını sevkeder, der

4- ..dinimi gururla yaşar, Ayasofya'mın minarelerini yaşatır, çok kültürden farklı inanışlardan kardeşlerimle hoşgörü ve diyalog ekseni çatısı altında kardeşçe yaşarım, buna fırsatla çaba gösterip zemin hazırlayan Liderime de başım pahasına sahip çıkarım, diye eklerim.

5- Tekrardan, İslam alemimiz ile ortak dünyamızın başı sağ olsun, acılara saygı ile taziyelerimi sunar, ırkçı terör faaliyetlerinin son bulmasını ve tüm düşmanlıklara derinden bir nihayet olmasını dilerim. Daim, huzur ve barışla, topyekun huzur ve barışa çağrı!
/Can Ahmet Vural
15.03.2019.5
www.canahmetvural.com
Bkz: https://twitter.com/canahmetvrl/status/1106603721994260480


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11