REKLAM ALANI 1

ORTAK AKLI TEMSİLE ADAYIZ

2 MAYIS 2018 Milletvekilliği A. adaylığı başvuru tarihinin son gününde, "şimdi yanında olmayacağız ne zaman olacağız ?" diyerek, şu satırları Tweet düştüm,

Bugün büyük bir sorumluluk üstlenerek ve onca insanın hayat yükünü sahiplenip sırtlanarak kolaylaştırma yolunda 24 Haziran 27. Dönem Genel ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde irademi Cumhur İttifakından yana sergileyerek ortaya koyuyorum. Bu benim için kaçınılmazdı..

ve bunu büyük bir iştiyak "muhabbetle" gerçekleştirdim 
İmdi, ortak aklı vahdeti ve kardeşlerimi temsile adaylığımı ilan ediyorum. Meseleleri tanıyorum, yaşamı imar yolunda kendimi bildim bileli mücadele veriyorum. Bu uzun soluklu bir yol, yılmadağımı ve yılmayacağımı yineliyorum

Bu beyanları da şahsıma en yakın gelen isimler/uzun adamların bulunduğu bir siyasi oluşum huzurundan açıklıyorum. Elbette şuna, çok sesliliğin ülkemi çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyorum. Öncelikle inancını paylaştıklarımın buna en haiz, fırsat veren ve ülkemi çeyrek asır - eşit yaklaşımlarla yöneten bir siyasi anlayış olduğu iddiasını, gördüklerimden yazdıklarımdan ve duyduklarımdan çıkarıyorum. Bu maksatta, gözlerdeki perdelerin Başkan Erdoğan varlığı sayesiyle kapanmadığını ve kapanmayacağını biliyorum. İnsan hayatında zorluklar olacak olacak ki - edinilenlerin kıymeti bilinsin Nitekim bu topraklar kolay kazanılmadı Bugün bloklaştıklarımız o zorlu günler tek vücut ve tek bilekti Bu vatanı ecdadımız düşmana güçlü çoğunluğa karşı bir avuç insan göğüslerinde uyanan güven faziletiyle kazandı ve tarih tekerrürden ibaret.

En nihayetinde aynı olayın benzeri 15 Temmuz Kanlı Hain darbe girişiminde yaşandı. Dün olduğu gibi bugünde başımızda bir Lider vardı. Sizden gerçekleri gizlemeyen insanların yoluna katılın yahut onların yollarını dualarınızla aydınlatın.

Bir arada yaşama umudunuzu ve sizi birlikte güvende tutanları, sırlarınızı az bi bedele satanlara sizi baskıyla göz hapsinde tutanlara değişmeyin. Umudumuz tek bir ilah Rabbimize itikat ve ibadet bildiğimiz hizmetle arınma çabamızda muvaffak olmaktır. İndimizde gerçek zafer budur.

Şimdi gelelim hitap kitleme, Onlar ki bendenler. ailemden, mahallemden, sokağım şehrimdenler. ben onlardanım. Başta annelerimiz, hasta evlada sahip her anne, annemin yoldaşları başların tacı. Sonra özel insanlarımız, eğitiminden istihdamına yaşamın her alanında onur vadettiklerim - ardından kimsesiz çocuklar, sahiplendiklerim kardeşlerim... ve elleri öpülesi yaşlarımız, en kıymetlilerimiz.. Dahi şehit annelerimiz, büyük özveriyle vefa borçlu olduklarımız.. Çocuklarımız, abidelerimiz geleceğimiz... gençlerimiz, istikbalimiz güneşimizin teminatı..

Son olarak, 

Düşkünlerimiz.. imdat arayan haksızlığa uğrayanlar, En güzel en dolgun ücret Allah'ın rızasıdır anlayışını içselleştirerek yükümlü kılındıklarımız, dualarına ermek adına kapılarında sabahlayacaklarımız, ayağa kaldıracaklarımız ve bütün kas hastaları ve aileleri, daim yol arkadaşlarımız davamız sevdamız. Teminatım, kimsenin hakkını çiğnemeden hakları gözetip Hakkı üstün tutmaktır. Yolum menfi istikbal yolu değildir, muhkem hedefler yolunda toplumsal istiklal yoludur. gayri çaba bizden takdir Allahtandır

 

kaynak: twitter1 twitter2


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11