REKLAM ALANI 1

CAN'DAN 1 MAYIS TEBRİK MESAJI

İşçinin emekçinin alın teri bayramı #1mayıs'ı tebrik ediyorum.

Geçimini helal yoldan sağlamak adına gecesini gündüzüne katıp çalışan tüm işçi ve emekçilerimizi kutluyorum.

İşinde sosyal hayatla statüsünde, iyiliği adaleti takvayı hoşgörü ve kardeşliği kendisine prensip edinerek bu doğrultuda bir yaşam sürdüren herkese teşekkür ediyorum.

Bu 1 mayıs’ta da, marjinal grupların kışkırtmalarından uzak, tüm provokasyonlardan uzak erdemli ve coşkulu, acı olaysız, kazasız ve belasız bir bahar tadında bayram geçirmemizi diliyorum.

Çalışma ve sosyal güvenlik hayatının iyileştirilmesini, işverenin vergi yükünün hafifletilmesini, prim destekleri ve muhtelif teşviklerle iş sahalarının yaygınlaştırılmasını ve böylelikle iş gücüne katılım oranının arttırılmasını ve refah düzeyimizin yükseltilmesini ümitle temenni ediyorum.

Hasta bakımı, yaşlı bakımı, çocuk bakımı gibi konularda büyük devletimizin daha etkin ve aktif rolleri gündeme taşıyıp özümsemesini, ailelerin omuzlarındaki yükü paylaşarak annelerimizin de bu iş hayatına katılmalarının sağlanmasını, bunun için de gerekli imkan ve donanımların oluşturulmasını niyazla bekliyorum.

“NİTELİKLİ EĞİTİM HER KİLİDİ AÇAR” anlayışı içerisinde, öncelikli fiziksel yetersizliklere sahip özel bireylerimizin, ta ilkokuldan yükseköğretim kurumlarına varıncaya muhtelif rehberlik programlarıyla desteklenmesini, ilgi alanlarının çocukluk dönemlerinde keşfedilerek bu alanlarda eğitim sürmelerinin önünün açılmasını, böylelikle hayatlarının kazandırılmasını yetkili ve etkililerimizden duayla talep ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle,

YAŞASIN 1 MAYIS!

YAŞASIN EZİLENLERİN HAKLARI

Yolunda fikirleri işleyen ve irdeleyen

Fikir işçisi

Can Ahmet Vural

1 May. 2017.1


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11