REKLAM ALANI 1

ORTAKÖY'DE İNFİAL EDEN TERÖR OLAYINA İLİŞKİN

Yılbaşı gecesi (2017) İstanbul'un göbeğinde gerçekleşen menfur terör saldırısıyla ilgili düşüncelerimizi Twitter hesabımızdan sergiledik.

Kurşunların hedefi olan onlarca savunmasız (masum) sivilin olay yerinde hayatını kaybettiği ve yara aldığı bu amansız saldırıda da hadisenin faillerini ve arkalarındaki illegal (terör) yapılanmalarını açıkça kınamakla beraber, yurdumuzda devam eden muhtemel tehlikelere karşı sağduyu ve birlik çağrımızı bir kez daha tazeledik. 

İşte kayda geçen o notlarımızdan,

T1- Ben, o yöne bu yöne savrulanların değil, her ne yana olursa olursun gözlerini karartıp koşanların yalnızca itibar peşinde koştuklarını görüyorum...

T2- Etnik, siyasi, mezhep ve kültürel çatışmalar, ayrışmalar ve yozlaşmaların yanına bir yenisini daha eklemek istiyorlar.

T3- Gece geç saatlerde İstanbul'da bir eğlence kulübünde sivil insanlarımıza yönelik infial eden menfur terör saldırısı da böylesi bi girişime örnektir

T4- Bu saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'ın rahmetini umar, yakınlarına sabrı cemil temennisiyle ulusumuza taziyelerimi sunarım.

T5- Milletimizin başı sağ olsun söylevi ile yaralılara acil şifalar niyaz eder ve ne olursa olsun, kırma, incitme, dağılma ve ayrışma, dierim!

T6- Şunu da belirtmek isterim ki biz, itibara koşanlardan da değiliz, o itibarı Allaha eş koşanlardan da! Terörü lanetleyerek tekrar sabır diliyorum.


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11