REKLAM ALANI 1

MESAJ ALINDI CEVAP HAZIRLANIYOR…

Cehennemin en kızgın yerleri, bütün dünyada ahlaki bir çöküş yaşandığı zamanlarda tepkisizliğini muhafaza edip bulunduğu yerde öylece kalakalanları yakacaktır. /-Dante Alighieri

Cevabın mahiyetini şimdi ben size nasıl anlatayım? 

Kayseri’de gerçekleşen hain pusuda şehit edilen onca genç kardeşimizin acısına daha katlanamamışken Rusya Federasyonu ile ilişkilerimizi durdurma ve Türkiye’nin refah ve istikrarını kaçırmaya endeksli Rus Diplomat Andrey Karlov’un hayatına yönelik kaotik girişimle şanlı bir millet, vedahi milletler olarak bir kez daha derinden darbe aldık. Hadisede kusur, sorumlu ve suçlu aramazdan önce merhum Büyükelçi Karlov’un toprağının bol, ruhununsa şad olmasını temenni ediyorum. Gerek Kayseri saldırısında gerekse sınır ötesi operasyonlarda kahramanca yere düşen aziz şehitlerimiz hesabına da Allah’ın rahmetini diliyorum. Kederli ailelerine ve kardeş halklara başsağlığı dileklerimi sunmakla beraber yaralı gazilerimiz için de Cenab-ı Mevla’dan yardım niyaz ediyorum. 

Ve duamı yineliyorum, inşallah böylesi provokasyonlar, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’i, Rum’u, Alevi’si, Sünni’si ve bütün etnik gruplarıyla yüzlerce binlerce yıldır bu topraklarda koyun koyuna, kapı karşı komşu, kardeşçe bir arada yaşamayı başarmış, batılı sömürge güçlerinin yayılma politikalarına karşı bağımsızlık ateşi ve göğüslerindeki iman cevherleriyle yekpare korkusuzca mücadelesini vermiş olan Kuva-yi Milliye neslinden, vatanımın evlatlarından uzak olsun. 

Milletimizin vakur duruşuna istinaden, bitmeyeceği ve devam edeceği, yetkililerimiz tarafından da açıkça beyan edilen, kirli piyonların tezgahladıkları, eylemlerinde hiçbir insaf ve merhameti gözetmeden hunharca saldırdıkları yerler, abideler, insanlar adına, bunca fitneye, yaydıkları korkuya ve gerginliğe rağmen, hatta egemen güçlerin bütün sosyoekonomik yaptırımlarını da kapsamak suretiyle yukarıda saydığım bir bütünün parçaları, vatan evlatları olarak, her ne olursa ve ne pahasına olursa olsun sağduyumuzu ve onurumuzu koruyacak ve mücadelemizi onların yoğunlaşmadığı veya boş bıraktıkları farklı kanallardan sürdüreceğiz.

Oyuna gelmeyerek, getirmeyerek 
Sözlerimi tekrarlıyorum,
Onlar yıkacak, biz inşa edeceğiz.
Onlar yok edecek, biz koruyacak ve yaşatacağız.
Onlar bölmeye, parçalamaya, ayırmaya çalışacak ve bizi birbirimizle çatıştıracak, 
Biz birbirimize daha saygılı, anlayışlı diyalog içerisinde yaklaşıp, sıkıntılarımıza duyarlı bi şekilde daha sıkı kenetleneceğiz. 
Biz dünyadaki zulmün yakınanları olarak hesap gününün maliki olan yegâne Kudret’in gerçek tanıklarıyla aramızdaki safları, tanınan her türlü zorlu hava olayına karşın an olsun uyuklamadan boş bırakmayacak, gerekirse bu uğurda bi ölüp bin ayağa kaldıracağız.
Bizim sağduyu ’ndan yana, tavrımız da anladığımız da budur!
Güneşi sağımıza, ayı solumuza koysalar, dünyanın bütün yer altı ve yer üstü kaynaklarını ayaklarımıza yığsalar yürüdüğümüz yoldan dönmeyecek rehberimiz Hz. Muhammed (sav) ‘ın izinde ve Gazi Başkumandan M. Kemal ATATÜRK komutasında Allah’a hizmet edeceğiz. 

Atatürk’ümüzün Çanakkale muharebesindeki deyimiyle, biz az da olsak, ki sayımızı biz bilemeyiz, azalsak bile, “Biz bu yeryüzünde kalan son gerçek İslam ordusuyuz” ve insanları her daim iyiliğe, adalete, yardımlaşmaya özendirerek “Barış ve Esenlik Dini” ne, amellerimizle davet edeceğiz; bu riyakarların dini- düzenine asla değil!
/Can Ahmet Vural
21.12.16.3


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11