REKLAM ALANI 1

YOL - BÜTÜN ÖZEL İNSANLARA

-YOL-
SÖZÜN BAŞI

İÇERİKTEN....

Değerli Okuyucular:
-Yol-  adlı eserimi, haddim olmayarak “Hayat adına, inanç adına ve başarı adına” sizlere bir şeyler katması amacı ile takdirinize sunuyorum. Korkularınızı, karamsarlıklarınızı ve iç dünyanızı aydınlatacak önemli bir eser oduğuna inanıyorum. Size bu kitabı, sol elimin iki parmağı ile yazıyorum gibi görünse de, müthiş bir hesaplaşma, örnek alınması gereken zaferle ve inancın en derininden gelen yüksek bir sesle yazıyorum.
“İnsan iradesinin karşısında hiç bir güç duramaz.”
Ben bir iş yapıyorum. Ciddi bir iş yapıyorum. Bunu bilinçli, kasıtlı ve içimden geldiği için gururla, şevkle, müthiş bir kararlılıkla, tadını çıkartarak yapıyorum. Yaptığım işin adı ise “onurlu yaşamak!”, amacım ise hakkını vermek. Sorunum ise sessiz kalmak ve yalnızca 10.891 km2 olan Bursa ili sınırları içinde yapmak ve sadece 10.891 km2 yi aydınlatmak!
Kimsenin bilmediği ya da bilmek istemediği, duyup da duymazlıktan geldiği veya kulak bile vermeye cesaret edemediği mühiş bir “inanç” yani çığlık var içinizde ta en derinlerde. Bilgeliğin sırrı, ötelenmiş, itelenmiş, çürümeye yüz tutmuş gönüllerin içinde saklıdır. Bunu ortaya çıkarıp yolunuza yansıtmak, ışık tutmak ellerinizdedir.
Bana ve yoluma gelince işte o görünmeyenle birlikte yazıyorum size bu kitabı. Benim yolum birilerinin yollarından geçiyor. Benim yolum yol olmaktan geçiyor ve benim yolum yol oluyor. Artık yol alıyor. Amaçlarınıza ve derinlerinizdeki bilgeliğe ulaşmanız dileğiyle!

Seni değiştirmek çok zor. Üzerinde oynamak, senden bir şeyler almak ya da sana bir şeyler katmak içler acısı. En tabi doğal ihtiyaçlardan daha fazlası olmalısın. Yürüdükçe açılacak, genişleyecek ve büyüyeceksin. Seni daha iyi anlayacak, farkına varacak, topyekün kabulleneceğiz. Sorumluluğun ilk adımı, hayatımıza hoş geldin. Seni yarınlara yeşeresin diye ekiyorum. Bizi yaşatan inancımız olsun. 
Saygılarımla
Can Ahmet VURAL

KASIM 2010

ISTE GELSIN


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11