REKLAM ALANI 1

TERÖRE KARŞI BİRLİK VE DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Bursa'mızda meydana gelen, kamu güvenliğimiz ve iç huzurumuzu tehdit eden hain intihar saldırısını yalın bir ifadeyle bir kez daha kınıyorum. Bu saldırıda yaralanmış tüm masum vatandaşlarımıza Cenab-ı Hakk'tan acil şifalar diliyorum. Gerçekleşen bu kanlı eylemde saldırgan hariç her hangi bir can kaybının yaşanmayışı açımızdan teselli verici bir gelişmedir, bunun için tek Allah'a hamt ediyorum. Yine de olası saldırılara karşı halkımızı ve halkımızı yöneten kanaat önderleri ile tüm medya-yayın organlarını davranışlarında sağduyulu ve sorumlu olmaya ve bu noktada da ilkeli bir tavır takınmaya davet ediyorum.
 
Toprak bütünlüğümüzü savunmak ve güvenliğimizi sağlamak adına terörle mücadelede şimdiye dek toprağa düşen tüm şehitlerimizi Hak Teala'dan rahmet dilekleriyle ve saygıyla anıyor geride bıraktıkları aziz hatıralarına sabr-ı cemille selam ve muhabbetlerimi gönderiyorum. Bu vesileyle gazilerimize de bilhassa şükranlarımı sunuyorum. Bu kötü günlerin üstesinden 80 milyon yurttaş görünürde tek yürek hep birlikte gelebilmeyi niyaz ediyor görevi başındaki tüm kolluk kuvvetlerimize de kutlu vazifelerinde başarı ve kolaylıklar temenni ediyorum. 
 
Herkes tarafından iyi bilinmelidir ki,
Bu yaşanan kanlı terör eylemleri ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yöneliktir. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek umanların insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler. Bakışını kan, husumet ve çatışmadan alanlar yaşamlarından da aynı karşılığı görür ve bununla müstağni olurlar. Oysa sevgi ve barış dili her sorunu aşmada yetkindir.
 
/Can Ahmet Vural
27.04.2016.3


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11