REKLAM ALANI 1

#İZMİR HALKIYLA BERABERİZ, TERÖRÜ KINIYORUZ

Milletimizin kardeşlik hukuku ve istikrarına yönelik kalleş bir terör eylemiyle daha bu kez İzmir’de burun buruna geldik. Bizleri dayanılmaz acılara sevk eden bu saldırıların ve faillerinin hadiselerinde aldıkları ders ve de kahraman polis memuru Fethi Sekin’in direnişi esnasında teröristlere canı pahasına silahından açtığı ateşle gerekli dirayeti kendimizde hissettik. Bir olma şuurunu yine, olay sırasında camdan başına isabet eden bir mermi sonucu hayatını feda eden alevi mübaşir Musa Can’ın yürüdüğü şahadeti ile özümüzde gördük, bulduk. Terörün ve teröristin her türlüsünü bir kez daha lanetlerken ulusumuza başsağlığı niyazıyla şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar temenni eder, bu elim olayların, ülkemizde ve dünyamızda son bulmasını dileriz. @ekipyol

5 ve 6 ocak 2017 @canahmetvrl Twitter notları:

  1. Öyle algılıyorum ki, samimiyetlerin sınandığı bir dönemden geçiyoruz. Allah hepimize yardım etsin, İzmir halkına ve ulusumuza geçmiş olsun.
  2. İzmir halkının, kahraman evlatlarını ebedi istirahatgahlarına uğurlarken gösterdikleri dirayetli duruşları ibreti aleme derstir.
  3. Sn. Başbakan Yıldırım’ın, Biz terörden korkmuyoruz terör bizden korkacak- ifadelerinden bi şey anlamamışken güzel İzmir'in bu güzel tutumuyla taşlar yerine oturuyor.
  4. Bizdeki vahdet anlayışı öyle bir ruh ki hayatımdan biliyorum, baskı ve zulümler onu körelteceği yerde giderek güçlendiriyor ve azılı düşmanı biçare bırakıyor.
  5. Devamı, demeye dilimiz dönmüyor canımız oldukça sert yanıyor ama ola ki bi felaket daha kapımızı çalarsa onu da bertaraf etmeye azmimiz yeter.
  6. Acılı insanlarımızla beraberiz, inananlarla beraberiz. Hudutlarımız içinde veya dışında kahramanca yitirdiğimiz şahitlere rahmet olsun.
  7. Kelimeleri yormuyorum, yaralı gazilerimize Allah'tan şifa temennileriyle tüm insanlığın ortak acısını sahipleniyor, susup sabrediyor ve...
  8. ...Allah'ın olanca azabı zalimlerin üzerine olsun! Yakarışıyla ulusumuza baş sağlığı diliyorum.

PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11