REKLAM ALANI 1

CAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İlahi feyiz, rahmet ve bereket ikliminin üzerimize indirildiği, konu komşu, akraba ilişkilerinin güçlendirildiği, dargınların barıştığı, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, nefislerin terbiye edilerek insanların zararlı alışkanlıkları ile mallarından sınandığı… Yetimlerin sevindirildiği ve hayır duaların istendiği, sınıflar arası ayrım gözetmeksizin büyük sofralarda buluştuğumuz ve o sınıfları ortadan kaldırmak için kutlu bir amaçta yoğrulduğumuz, biz inananlar için bir selamet, bir tefekkür ve bir göz aydınlığı vesilesi olan şu aziz Bayramımızı ve geçirmekte olduğumuz Ramazan ayımızı tebrik ediyorum.

İşte bu mübarek ayı uğurlarken, daha şimdiden özlediğimiz o güzel günler hatırına… Başta ülkemiz ve milletimiz adına ve ardından tüm İslam alemiyle istisnasız tüm insanlığa yarar sağlayacak; barış, kardeşlik ve huzurun yolunu açarak insanların dayanışmasına ve beraberliğine zemin hazırlayacak nice hayırlı çalışmalarda birlikte yer almayı diliyor ve yine beraberce yeise değil, umuda ve adalete güvenle yelken açabilmeyi arzuluyorum. Biz aciz kulların ömürleri el verdiği sürece de, bu dileğime sebep olacak şartlar ve vazifelerde değerlendirilmemizi Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

Azamet sahibi Allah ahdi o hikmetli Kur’an aracılığıyla Resulü Zişan Muhammed Mustafa (SAV) kanalından bize bildirilen ve Rabbi Teâla’ya vermemiz gereken bir sözdü bu ay. Antlaşmayı bozmayarak sözünü yerine getirmek için yolunda çaba sarf edene ne mutlu!

/Can Ahmet Vural

06.07.2016.3


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11