REKLAM ALANI 1

CAN’DAN TERÖRE KARŞI DİRAYET MESAJI

CAN’DAN TERÖRE KARŞI DİRAYET MESAJI
Milletimize aman vermeyen işbu terör saldırılarıyla istisnasız bütün terör örgütlerine ve bunlara aracılık ve hizmet edenlere ve tüm işbirlikçilerine yüce Allah’ın gazabını dilerim! Dün, akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’nda ülkemizi hedef alan canlı bomba tehdidi ile bir kez daha burun buruna geldik. Öncesi, Diyarbakır Lice ilçesinde vazife başındaki askerimize yönelik roketatarlı silahlı saldırıda yitirdiğimiz onca şehidin acısına katlanamamışken her gün yerli ve yabancı binlerce yolcunun intikal ettiği İSTANBUL DHM ATATÜRK HAVA LİMANI ’nda gerçekleşen talihsiz, acı ve hunhar saldırıyla da ulus ve devlet olarak yine elim bir darbe aldık. Terör, bir insanlık suçu olmakla beraber yeryüzünde tüm insanlığın birliği ve beraberliğini, iç huzurunu, can ve mal güvenliğini zedeleyen alçak, gayri resmi şer odakların kullandığı kanlı bir maşadır. Maalesef, terörün dili, dini, ırkı ve mezhebi olmadığı gibi, tek bir kimliği, bir aklı ve bir duruşu da yoktur. Terör, çirkin suretiyle sadece yok etmeye programlanmış ve yok olmaya mahkûm kirli ellerin öne sürdüğü bir kâbus senaryosudur. Bu senaryo, farklı kurgular eşliğinde ve sahneye yansıttığı oyunlarla birlikte izin verirsen senin zaafından yararlanıp, büyüler ve seni ele geçirerek sana diz çöktürür. İşte bu noktada bizler, sergilenen tüm provokasyonlara ve elebaşı provokatörlerine karşı her defasında kendimizi ve kardeş halkları sağduyu ağırlığınca aklıselim ve ortak hareket etmeye çağırıyoruz. Bununla birlikte diyoruz ki, onlar yıkacak, biz yapacağız, onlar yaralayacak biz yaraları saracağız ve onlar yok edecek bizler ise imar edeceğiz! Onların yolları onlara, bizim dinimiz ise bizedir! Kana susamış tüm terör yapılanmalarına soruyoruz, Allah katında sizce hangisi daha hayırlı? Eğer yaptıklarınızsa, haydi Allah’tan müşterek sonumuzu acele isteyin ve ortak koştuklarınızı çağırmaya devam edin. Kur’an da buyrulduğu üzere, bizler de gerçekten sizler gibi beklemekteyiz.
-- Muhakkak ki sizler, aklın, mantığın yolunu kaybetmiş, ilim ve irfan ışığını yitirmiş Allah’ın, nurunu üzerlerinizden çektiği sapkın bir avuç topluluksunuz. Sizler, anca nefisleriniz uğruna öldürmeyi, parçalamayı ve dağıtmayı bilirsiniz, bizler ise yaşatmayı, toplamayı ve bir arada tutmayı biliriz! Umulur ki, tuttuğunuz yolu terk edersiniz ve Allah’tan mağfiret dilersiniz. Şayet yolunuzda diretirseniz de, sizlerle daha akılcı yollarda çarpışmak isteriz. Çünkü biz sizin yolunuzu tutacak değiliz ve sizden tek paye medet umacak da!
--Bir kez daha tüm şehitlerimizle beraber Hava Limanı’ında yitirdiğimiz masum yerli - yabancı sivil halklara Allah’ın rahmetini niyaz eder acılı yakınlarına güzel sabırlar dileriz. Tüm insanlığın acısını insaniyetimle paylaşıyorum. Kalben tüm insanlığa selamet dileklerimi iletiyor sağduyu davetimle taziyelerimi çok içten yineliyorum. Baş vereceğiz baş eğmeyeceğiz, çünkü biz başımızı yalnızca Allah’ın huzurunda ve O’nun dostları için eğeriz.
Can Ahmet Vural
29.06.16.3

 


PAYLAŞ
REKLAM ALANI 11